Testimoniale

Acasa > Testimoniale

I.M.

Mulțumim din suflet terapeuților noștri care au făcut ca progresul copilul nostru să fie vizibil. Mulțumim domnișoarei Ana Barbu, care a adaptat programul de terapie astfel încât ședințele să se poată desfășura online. Asta pentru a nu exista întreruperi ce ar fi putut afecta rezultatele pozitive obținute anterior acestei situații pandemice. Mulțumim domnișoarei Andreea Tudosie, care ne ajută, atât pe noi cât și pe copilul nostru să evoluăm. Îi mulțumim pentru tot calmul și priceperea de care dă dovadă. Îi mulțumim pentru ajutorul oferit în a gestiona momentele mai puțin bune ale copilului nostru. Prin metodele folosite chiar îl ajută să le depășească. Mulțumim întregii echipe Veltio pentru tot profesionalismul de care ați dat dovadă, dar și pentru ajutorul acordat și înțelegerea nevoilor noastre!”

G.M.

Aș dori să scriu câteva cuvinte despre Ana Barbu, terapeutul care lucrează de ceva timp cu al meu copil. Ana este un terapeut foarte serios, organizat, punctual ce caută metode de a capta interesul copilului. Ea pune întrebări relevante părintelui, cerând și oferind constant feedback. Deseori propune subiecte de dezbatere cu privire la îmbunătățirea calității terapiei. Ține cont de nivelul copilului și încearcă o abordare naturală a procesului de consiliere și dezvoltare personală. M. ține foarte mult la ea și își dorește să continue „emisiunile”, discuțiile și „play date”-urile lor. Ține să o anunțe dacă nu reușesc să se vadă din cauza unor modificări de program. Pentru el e importantă părerea Anei și e nerăbdător să o vadă mai des, mai ales pentru că pe parcursul pandemiei ședințele s-au desfășurat și online. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu Veltio!

A.T.

Eram debusolați, proaspăt mutați în București, în căutarea acelui ceva care ne va ajuta copilul să se facă bine. După un timp am reușit să găsim soluția (terapia comportamentală) și, cel mai important, omul cel mai potrivit pentru a ne ajuta – Raluca Furtuna. Încă de la prima întâlnire ne-a dat încredere și speranță. Fetița noastră a îndrăgit-o foarte repede, și chiar au devenit bune prietene 🙂 , iar rezultatele în recuperarea copilului nostru nu au întârziat să apară. La scurt timp am început și un program de logopedie în cadrul Clinicii Veltio alături de Oana Paveliuc – un profesionist, care a reușit sa îmi îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a-mi auzi copilul spunând „mama”.

F.P.

Experiența noastră alături de Clinica Veltio a început acum un an și jumătate. De atunci nu putem avea decât cuvinte de laudă la adresa echipei, a terapeutilor, în special a terapeutului cu care A., fetița noastră a lucrat pe parcursul acestui an. Ana Barbu a dat dovadă de implicare și dedicare continuă. Am apreciat faptul că în acest an marcat de pandemie s-au adaptat din mers și am putut face terapie online. Acest proces funcționează foarte bine pentru copilul nostru.

This site is registered on wpml.org as a development site.