Testimoniale

Acasa > Testimoniale

I.M.

Mulțumim din suflet terapeuților noștri care au făcut ca progresul copilul nostru să fie vizibil. Mulțumim domnișoarei Ana Barbu, care a adaptat programul de terapie astfel încât ședințele să se poată desfășura online. Asta pentru a nu exista întreruperi ce ar fi putut afecta rezultatele pozitive obținute anterior acestei situații pandemice. Mulțumim domnișoarei Andreea Tudosie, care ne ajută, atât pe noi cât și pe copilul nostru să evoluăm. Îi mulțumim pentru tot calmul și priceperea de care dă dovadă. Îi mulțumim pentru ajutorul oferit în a gestiona momentele mai puțin bune ale copilului nostru. Prin metodele folosite chiar îl ajută să le depășească. Mulțumim întregii echipe Veltio pentru tot profesionalismul de care ați dat dovadă, dar și pentru ajutorul acordat și înțelegerea nevoilor noastre!”

G.M.

Aș dori să scriu câteva cuvinte despre Ana Barbu, terapeutul care lucrează de ceva timp cu al meu copil. Ana este un terapeut foarte serios, organizat, punctual ce caută metode de a capta interesul copilului. Ea pune întrebări relevante părintelui, cerând și oferind constant feedback. Deseori propune subiecte de dezbatere cu privire la îmbunătățirea calității terapiei. Ține cont de nivelul copilului și încearcă o abordare naturală a procesului de consiliere și dezvoltare personală. M. ține foarte mult la ea și își dorește să continue „emisiunile”, discuțiile și „play date”-urile lor. Ține să o anunțe dacă nu reușesc să se vadă din cauza unor modificări de program. Pentru el e importantă părerea Anei și e nerăbdător să o vadă mai des, mai ales pentru că pe parcursul pandemiei ședințele s-au desfășurat și online. Suntem foarte mulțumiți de colaborarea cu Veltio!

A.T.

Eram debusolați, proaspăt mutați în București, în căutarea acelui ceva care ne va ajuta copilul să se facă bine. După un timp am reușit să găsim soluția (terapia comportamentală) și, cel mai important, omul cel mai potrivit pentru a ne ajuta – Raluca Furtuna. Încă de la prima întâlnire ne-a dat încredere și speranță. Fetița noastră a îndrăgit-o foarte repede, și chiar au devenit bune prietene 🙂 , iar rezultatele în recuperarea copilului nostru nu au întârziat să apară. La scurt timp am început și un program de logopedie în cadrul Clinicii Veltio alături de Oana Paveliuc – un profesionist, care a reușit sa îmi îndeplinească cea mai mare dorință, aceea de a-mi auzi copilul spunând „mama”.

F.P.

Experiența noastră alături de Clinica Veltio a început acum un an și jumătate. De atunci nu putem avea decât cuvinte de laudă la adresa echipei, a terapeutilor, în special a terapeutului cu care A., fetița noastră a lucrat pe parcursul acestui an. Ana Barbu a dat dovadă de implicare și dedicare continuă. Am apreciat faptul că în acest an marcat de pandemie s-au adaptat din mers și am putut face terapie online. Acest proces funcționează foarte bine pentru copilul nostru.

C.S.

– Sunt extrem de recunoscătoare că am întâlnit-o pe Mihaela în procesul meu de terapie la Clinica Veltio. Discuțiile cu ea sunt întotdeauna foarte interesante și pline de revelații. 

– Îți mulțumesc cu adevărat pentru cum ești! Și pentru ca esti alături de mine în procesul meu de vindecare și creștere.

 

A.

O recomand din suflet pe Ana Barbu  ! Om minunat și bun psiholog ! Am învățat multe lucruri după ședințele avute cu fiul meu, iar la noi totul s-a schimbat in bine . Copilul are încredere în el, cercul de prieteni s-a schimbat( tot în bine ). Inclusiv rezultatele la școala sunt mai bune .Mulțumim pentru tot !

Andrei

După ședințele cu Ana am mai multă încredere în mine și încerc să pun mereu în aplicare absolut tot ce m-a învățat ea .Mulțumesc, Ana !

E.

Am avut prima ședință de terapie din viața mea în primăvara anului 2022. Mi-a fost foarte greu să mă decid să încep, dar datorită Anei Barbu pot spune ca luarea deciziei a fost partea cea mai grea. Ana e o persoana foarte răbdătoare și empatică, pe care efectiv o simți alături de tine, chiar și online. Cu fiecare ședință simțeam îmbunătățiri psihice și vedeam cum reusesc sa imi schimb perspectiva asupra lucrurilor care cu ceva timp înainte m-ar fi copleșit.  Cu siguranță aș reveni tot la ea dacă as intampina o altă situație similară. Multumesc inca o data pentru tot ajutorul acordat!

L.M.

Experiența mea cu Ana Barbu a fost una placuta.  M-a ajutat enorm în procesul meu  spre vindecare , este un om extraordinar și vreau să-i mulțumesc pentru asta. O recomand cu cea mai mare încredere.

C.S.

În întâlnirile mele cu Mihaela am găsit o persoană cu care am putut să creez o legatură, care ascultă cu empatie și fără prejudecăți. Am plecat de fiecare dată cu sentimentul că am înțeles ceva mai mult despre mine sau la ce trebuie să lucrez pentru a mă îmbunătăți.

C.D.

Scriu randurile de mai jos cu bucurie și recunoștință pentru omul minunat care este Ioana Anescu.
Colaborăm cu Ioana de 2 ani și cred că este un OM minunat și un membru cheie al echipei noastre. Ioana ne îndrumă cu blândețe către obiectivele noastre, ne dă sfaturi și ne „ține de mână” în toate demersurile noastre astfel încât noi, la rândul nostru, să îi oferim lui R îndrumarea de care are nevoie în viață. Este un om cald, bun, mereu deschisă la idei noi și în permanentă căutare de soluții, este mereu alături de noi și ne oferă suport oricând avem nevoie.
Suntem foarte bucuroși și recunoscători să o avem alături de noi pe acest drum, uneori anevoios, dar care cu siguranță este mai lin de când ea ne coordonează.