TERMENII ȘI CONDIȚIILE DE UTILIZARE A SERVICIILOR VELTIO

Acest website, www.veltioclinic.com este website-ul oficial al Veltio, denumită în continuare Clinica Veltio, dezvoltat cu scopul de a constitui o platformă de informare privind serviciile oferite de Clinica Veltio, precum și pentru a oferi acces la un proces simplu și rapid de accesare a serviciilor de dezvoltare personală și cognitivă de către utilizatorii noștri, prin platforma de programare online disponibilă pe website-ul nostru. Prin confirmarea trimisă la accesarea acestui site, a materialelor și informațiilor prezentate în cadrul său, confirmații că ați citit, înțeles, acceptat și v-ați dat acordul în legătură cu următoarele termene și condiții.

Proprietatea website-ului www.veltioclinic.com și alte drepturi de proprietate intelectuală

Întregul conținut al website-ului Clinicii Veltio este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Acest site este deținut și întreținut de către Clinica Veltio. În lipsa altor precizări, toate drepturile de proprietate intelectuală (incluzând aici drepturile de autor și drepturile asupra bazei de date) privind mărcile comerciale, mărcile de servicii, logo-urile și toate celelalte materiale prezentate în acest site aparțin Clinicii Veltio.

Clinica Veltio își rezervă toate drepturile cu privire la cele menționate mai sus și își va exercita la nevoie aceste drepturi, întotdeauna respectând limitele permise de lege. Nimic din conținutul acestui site nu constituie o licență sau dreptul de a utiliza vreo imagine, marcă comercială, marca de servicii, logo-ul sa alte materiale prezentate pe site de către vreo persoană. Este interzisă reproducerea, distribuirea sau publicarea de materiale de pe site de către vreo persoană fără acordul scris prealabil din partea Clinicii Veltio.

Descărcarea sau copierea prin alte mijloace a materialului de pe acest website nu transferă către persoana în cauză drepturile asupra materialelor de pe website și presupune o încălcare a drepturilor de autor deținute de Clinica Veltio pe website-ul www.veltioclinic.com. Orice date transmise către acest website devin proprietatea Clinicii Veltio, pot fi utilizate de către Clinica Veltio în orice scop dacă acesta se încadrează în limitele legii și al codului etic. Ca utilizator al acestei pagini, sunteți responsabil pentru respectarea tuturor legilor și actelor normative care se aplică în cazul dumneavoastră.

Serviciile clinicii Veltio și prestarea acestora

Definirea clară a drepturilor și responsabilităților fiecărei persoane implicate în facilitatea de servicii de către clinica Veltio ajută la crearea unui cadru care să vă ofere siguranța necesară pentru a putea aborda dificultățile cu care vă confruntați și puterea de a lua cele mai bune decizii referitoare la schimbările dorite, pentru care căutați și solicitați ajutorul Clinicii Veltio.

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență și rezultate dovedite în arii precum: psihologie clinică, consiliere psihologică, psihoterapie, terapie comportamentală, logopedie, terapie senzorială. În urma evaluării inițiale vi se vor face recomandări personalizate și veți fi direcționat/ă către specialiștii potriviți din echipa noastră care vă pot asista cu succes pe aspecte ce țin de competența lor.

În calitate de client(ă) care ne solicită ajutorul pentru dumneavoastră aveți anumite drepturi pe care este important să le cunoașteți. Sunt de asemenea câteva limitări ale drepturilor dumneavoastră pe care ar trebui să le știți. Ca specialiști ce funcționează după un cod etic și de conduită foarte clar avem, la rândul nostru, o serie de responsabilități față de dumneavoastră.

Ne rezervăm dreptul de a discuta cu un alt specialist despre anumite aspecte ce țin de asistarea dumneavoastră și de construirea unui plan personalizat de facilitare a serviciilor cât mai eficient. Putem discuta despre dumneavoastră cu un alt specialist fără permisiunea dumneavoastră, dar nu vom face acest lucru decât în cazurile de urgență explicate mai jos.

Vom acționa întotdeauna având grijă să vă protejăm intimitatea dumneavoastră chiar și în situația în care ne dați permisiunea scrisă de a putea dezvălui informații despre dumneavoastră. Nu vom împărtăși mai multe informații decât este nevoie, chiar și cu consimțământul dumneavoastră, ci doar informațiile strict necesare pentru a vă putea asista cu succes. Ne puteți direcționa să împărtășim informații despre dumneavoastră cu oricine doriți, în același timp vă puteți răzgândi și revoca această permisiune oricând vreți. Puteți cere oricui doriți să participe la ședințele stabilite cu Clinica Veltio alături de dumneavoastră, în măsura în care considerați că acest lucru vă poate aduce beneficii dumneavoastră. Singura condiție este să ne anunțați din timp pentru a ne pregăti să vă asistăm corespunzător.

Cu excepția câtorva situații speciale, pe care le vom descrie mai jos, vom respecta dreptul dumneavoastră absolut asupra confidențialității datelor și nu vom divulga niciun fel de informație despre dumneavoastră fără a avea în prealabil consimțământul dumneavoastră scris. Următoarele situații constituie excepții legale privind dreptul dumneavoastră la confidențialitate. Vă vom informa despre orice moment în care considerăm că este necesar să le punem în aplicare.

  1. Dacă avem motive întemeiate să credem că vă veți face rău dumneavoastră sau unei alte persoane. Vom încerca să informăm acea persoană și să îi aducem la cunoștință intențiile dumneavoastră. Trebuie de asemenea să contactăm poliția și organele competente și să le cerem să protejeze victima vizată de dumneavoastră.
  2. Dacă avem motive întemeiate să credem că neglijați persoanele pe care le aveți în grijă și pentru care ne-ați solicitat ajutorul, dacă abuzați o persoană vulnerabilă sau dacă ne dați informații despre altă persoană care face acest lucru. În această situație vom anunța organele responsabile de aceste cazuri.
  3. Credem că există riscul iminent de a vă face rău singur(ă), moment în care, pentru a vă proteja, vom acționa în consecință.

Ședințele se realizează la data și ora selectată și convenită împreună cu un reprezentant al Clinicii Veltio pentru programare. În cazul plăților efectuate online, prin card, serviciul achitat este disponibil imediat după confirmarea plății.

Se pot programa în mod direct doar persoanele majore în vârstă de cel puțin 18 ani. În caz contrar, este necesară confirmarea programării din partea părinților.

Alte drepturi:

Aveți dreptul să puneți întrebări despre orice se întâmplă în cadrul ședințelor noastre. Suntem dispuși oricând să discutăm despre cum și de ce am decis să facem ceea ce facem și să căutăm alternative care ar putea fi mai eficiente. Simțiți-vă liber(ă) să ne propuneți orice altceva ce dumneavoastră considerați că ar putea fi de folos, noi rezervându-ne dreptul de a refuza sugestiile dumneavoastră dacă acestea nu sunt conforme cu principiile noastre și/sau cu codul nostru etic. Ne puteți întreba despre pregătirea noastră în legătură cu problemele pentru care ne solicitați ajutorul și ne puteți cere să vă recomandăm unui alt specialist în cazul în care decideți că nu suntem potriviți pentru dumneavoastră. Aveți dreptul de a renunța la serviciile noastre în orice moment, cu condiția de a respecta prevederile contractuale.

Relația profesională dintre client și specialist, cu toate că este bazată pe expertiză și obiectivitate din partea noastră, implică și o componentă personală, mai ales având în vedere natura relației profesionale. Pentru a avea rezultate pozitive, măsurabile și o evoluție continuă pe parcursul procesului terapeutic, câteva “ingrediente” sunt necesare: pregătirea noastră profesională, motivația și disponibilitatea dumneavoastră de a urma pașii programului de terapie și nu în ultimul rând, compatibilitatea client-specialist. În lipsa oricăruia dintre aceste “ingrediente”, eforturile noastre se pot dovedi a avea un impact mai scăzut decât cel așteptat sau pot duce chiar la ineficiența programului de terapie. Astfel, ne rezervăm dreptul de a decide începerea/ continuarea unei colaborări cu dumneavoastră doar dacă acestea trei există la nivel optim.

Specialistul nu are răspunderea legală pentru faptele clientului și nu are obligația de a-l asista sau reprezenta în instanță ca urmare a asistării în procesul de dezvoltare personală și cognitivă.

Programări și politici de anulare

Atât noi cât și dumneavoastră avem obligația de a respecta programările făcute.

Dacă întârziați, vom încheia ședința așa cum era stabilit și nu vom putea depăși timpul alocat ședinței. Efectuarea programării fără anularea ei din timp (cel puțin 24 ore înainte) duce la crearea obligației din partea dumneavoastră de achitare integrală a ședinței programate iar în ceea ce mă privește la obligația de a vă oferi o ședință în plus.

Dacă nu vă prezentați pentru două ședințe consecutive și nu răspundeți încercărilor mele de a reprograma, voi presupune că ați renunțat la oportunitatea de a vă asista și voi folosi timpul alocat ședințelor noastre cu un/o alt(ă) client(ă).

În momentul în care vă preluăm, vom stabili împreună (de obicei, după un proces inițial de evaluare) o frecvență a ședințelor noastre care este cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Avem rugămintea să respectați frecvența prestabilită a ședințelor și să evitați anularea lor. Anularea frecventă a ședințelor poate duce la rezultate considerabil scăzute ale procesului de terapie, lucru ce contravine viziunii noastre asupra felului în care ne asumăm de ambele părți procesul terapeutic. Prin urmare, putem accepta maxim o anulare a unei ședințe / lună, cu recomandarea de a ne anunța cât mai din timp și, dacă aveți posibilitatea, de a reprograma astfel încât să urmăm împreună programul prestabilit.

Modalități de plată și livrare a serviciilor

Plata serviciilor oferite de noi poate fi efectuate prin transfer bancar, indiferent de locația unde se desfășoară prestarea serviciilor de dezvoltare personală și cognitivă de către Clinica Veltio.

 Date companie:

BEHAVIORAL SOLUTIONS SRL

Adresa: Str. Aleea Eprubetei 21-23, ap, 56, Sector 3, București

J40/1295/2018, CIF 8779987

Locațiile livrării serviciilor:

Serviciile de care aveți nevoie vor fi prestate la unul dintre cabinetele noastre:

  1. Șos,. Grozăvești nr. 54F, ap.1 et.1 Sector 6, București
  2. B-dul IC Brătianu, nr. 44 bis, bloc P7, SC. 1, et. 2, interfon 4 C

sau

  1. online prin platforme de streaming (e.g. Zoom, Google Meet, Skype, WhatsApp, Facebook Messenger, Microsoft Teams etc.)

În cazul utilizării acestor legături web sau trimiteri, se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. Clinica Veltio nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informaţiilor prezente pe site-urile unor terţi, la care se face trimitere de pe website-ul său.

Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

Administratorul nu îşi asumă nici o responsabilitate în cazul în care serviciile website-ului nu pot fi accesate de către Utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.