Crăciunul – momentul ideal de a te conecta cu copilul tău

Miros de brad, de portocale și scorțișoară îți inundă deja casa și o fac să fie mult mai primitoare pentru sărbătorile ce urmează să vină. Beculețele sunt pregătite să readea lumina zilelor magice ce vor oferi mai mult timp alături de familie. Inimile noastre, ale tuturor, sunt gata să ofere și să primească iubire și căldură, ingrediente vitale la finalul unui an dominat de incertitudine și apăsare. Ne imaginăm că sunteți pe cale să vă ocupați de ultimele detalii: împodobirea bradului, împachetarea cadourilor și pregătirea cozonacilor. Pe lângă obiceiurile pe care le practicăm an de an, Crăciunul poate însemna și conectare cu copilul tău.

Suntem siguri că le vei face față deoarce nu există un prilej mai bun de a le împărtăși cu voi decât acesta. Crăciunul îndeamnă la a dărui, a reflecta și a fi mai buni unii cu ceilalți.

Suntem aici să îți aducem aminte că cele mai prețioase cadouri nu se vor găsi sub brad, ci în inima fiecărui membru al familiei. E nevoie doar să îți dai voie să le accesezi și să te bucuri de ele! Pentru a ne asigura că experimentezi cele mai autentice trăiri în prag de sărbătoare, ți-am pregătit Calendarul Bucuriei” sau cum să devii conștient de bogățiile spirituale din perioada aceasta pentru a le împărtăși cu copilul tău. Garantăm cel puțin un zâmbet pe zi pentru fiecare încercare a ta de a urmări îndemnul calendarului nostru!

23 decembrie: ” Atunci când copilul meu intră în cameră vreau ca fața mea să lumineze de bucurie”

Cum ar fi ca astăzi să fii recunoscător pentru prezența copilului tău lângă tine? Nimic mai simplu și mai încărcat de emoții pozitive! Asigură-te că ce ai în suflet ai și în privire și sigur nu vei da greș cu așa un cadou! Nu doar părinții vor să își vadă copiii fericiți, ci și invers!

24 decembrie: ” Investește mai mult timp în relația cu copilul tău și mai puțini bani pe cadouri scumpe!”

Știm că adesea de Crăciun se creează o competiție: cine ia cele mai multe, cele mai frumoase și cele mai scumpe cadouri. Anul acesta dăm startul cadourilor spirituale și sperăm ca această ”competiție” să fie câsștigată de fiecare părinte care alege mai presus de orice să petreacă timp de calitate cu copilul său.

25 decembrie : ”Crăciunul din suflet dă atmosferă de sărbătoare!”

Un Crăciun reușit este cel în care îi avem alături pe cei dragi nouă. Este ziua în care se trăiesc povești și se creează amintiri ce dureză o veșnicie. Alege să trăiești din plin aceste clipe și să le faci să conteze. Nu-i așa că ele cântăresc mai mult decât cadourile de sub brad?

26 decembrie: ” O zi fără zâmbete e o zi pierdută!”

Zâmbetul copilului tău ca răspuns la zâmbetul tău este formula perfectă pentru a începe o zi bună. Acest mic reminder din partea noastră își propune să te facă să nu uiți că lucrurile simple sunt mai la îndemână decât credeai.

27 decembrie: ” Copiii reușesc să îți reinventeze lumea. Fă parte din jocul lor !”

Orice ar fi, atunci când un copil îți întinde un telefon de jucărie, tu trebuie să spui ”Alo!”. Am putea paria că pentru cei mici jocurile cu părinții sunt cele mai distractive. Îți propunem, totuși, să nu ne crezi pe cuvânt și să încerci asta acasă! Și te invităm să împărtășești rezultatul cu noi!

28 decembrie : ” Toți oamenii mari au fost la început copii doar că puțini își mai aduc aminte.”

Și până la urmă e un lucru serios să ”o dăm în mintea copiilor” uneori, nu-i așa? Explicația e simplă: am vrea să fim mai des protagoniști în povești cu final fericit . Sau, de ce nu, am vrea să ne imaginăm o lume doar a noastră, în care totul este posibil. ”Fură” puțină imaginație de la copilul tău și creați împreună scenarii interesante!

29 decembrie: ”Azi e momentul să creezi cele mai frumoase amintiri!”

Finalul anului aduce întotdeauna momente de reflectare asupra a tot ceea ce s-a întâmplat pe parcursul său. E important ca în anul următor să îți amintești cu gura până la urechi gândindu-te la peripețiile prin care ai trecut alături de copilul tău. Ar fi păcat să creezi acum niște amintiri plictisitoare, nu-i așa?

30 decembrie: ” O nouă zi, o nouă aventură!”

Ne amintim mai ușor năstrușniciile decât lucrurile simple, monotone. Acum e momentul să puneți la cale activități amuzante, pe care copilul tău să le țină minte mult timp. Ce zici de o bătaie cu perne sau de un concurs de spus glume? Recunoaște că ar fi distractiv și pentru tine!

31 decembrie: ” Cele mai frumoase lucruri care ni se întâmplă pornesc de la o dorință. ”

Ultima zi din an vine la pachet cu planuri noi pentru a deveni mai buni. Crăciunul este și un moment potrivit pentru a îndrăzni să credem că putem realiza mai mult, că putem evolua și că ne putem îndeplini dorințe noi. Nu uita că visele nu ”se” împlinesc de la sine, ci tu ”le” împlinești prin tot efortul pe care îl depui în acest demers.

Vă dorim sărbători frumoase, la care să adaugați gânduri pozitive, liniște, căldură și iubire!
Crăciun fericit!

Contact

Nume
Nume
Nume
Prenume
Termeni și condiții